nejat işlerin filimleri



Nejat İşler

yiğit özşener venejat işlerin fotoğrafları

BAŞARILI VE YAKIŞIKLI OYUNCU NEJAT İŞLER  POPÜLARİTEDEN NEFRET EDİYOR. Nejat işler Son olarak 3 ocak 2013 Perşembe günü ekranlara giren İNTİKAM dizisinde Rüzgar karakteriyle yine büyülüyor. Karizmatik ve yakışıklı oyuncu Nejat işlerin hayatı
Nejat İşler 28 şubat 1972 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde dünyaya gelmiştir. Nejat işler liseyi Cağaloğlu Anadolu lisesinde okur ve düz liseye gitmek istediğini ailesine söyler fakat ailesi kabul etmeyince bu okulda öğrenimine devam eder. Bu okulda kendini göstermek için tiyatro kollarına yazılır ve burada kendini ifade ettiğini düşünür. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince para kazanmak için çay partileri düzenler fakat bu işte istediği başarıyı elde edememiştir ve borçlanmaya başlamıştır. Borçlarını kapatmak için yazın Mahmutpaşa dan tişört alıp Teşvikiye de satmaya başlar kışın ise plak dergi kitap vb ürünler satmakla hayatını daim eder.2 yıl sonra fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler Yıldız teknik üniversitesine girdi. Askerliğinden sebep bu bölümü bitirmekten vazgeçip okulunu bıraktı. 27 mart dünya tiyatro gününde tiyatrocu olmaya karar verdi ve Eskişehir de dayısının yanında konservatuara girerek kazandı. 1995 yılında Mimar Sinan üniversitesi konservatuar bölümünden mezun oldu. Okuluna devam ettiği sıralarda devlet tiyatrolarında ve bir çok dizilerde rol aldı. Mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu”nu kurdu. “Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum.” dediği, “Tuhaf Şehir Hikayeleri”, “Biz Zavallı Erkekler” ve “Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim” adlı üç kitap yazdı. Tiyatrosunu kurduktan sonra bu üç kitabı yazdı. Tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getiren ünlü oyuncu Nejat İşler başrol oynayıp meşhur olmak gibi bir isteğinin olmadığını her fırsatta dile getiriyor.
Nejat işler bir çok filmde ve dizide oynamasına rağmen buna Deli Yürek de dahil asıl popülerliğini ALİYE dizisinde elde etmiştir. Bayanların oldukça ilgisini ve sevgisini kazanmıştır Nejat İşler.
Nejat İşler dışarıdan bakıldığında yada magazin ekranlarında seyredildiğinde hırçın asi ve sinirli bir insanmış gibi dursa da o kendisini şu şekilde ifade ediyor özel hayatımla değil işimle gündeme gelmek istiyorum. Ben gündemi kendi hayatımla meşgul etmek istemiyorum diye açıklıyor bizce de bu düşüncesine saygı duyulmalı. Kitap okumayı çok seven sabahları 2 gazete okumadan evden çıkmayan bir adam Nejat İşler. Televizyonu para sinemayı önemli tiyatroyu asıl işi olarak görüyor. Mavi Jeans reklamın da oynayan Nejat İşler çocuğum dediği Galatasaray’da iki arkadaşıyla birlikte açtığı Tezgah isimli kitap-cafe yi işletiyor. Egoları olmayan kendini kanıtlamaya çalışmayan kendi halinde biri zaman zaman içine kapandığını dışarıdan insanlara baktığını ve sağlama yaptığını söylüyor. Onun için tiyatro oyunculuğunun, nefes almak kadar önemli olduğunu belirten genç oyuncu, verdiği bir röportajda: “Dizilerde oyunculuk yapılmaz. Yaptığını sanan yanılır.” diye belirtiyor bu konudaki fikrini. Bana gelip te çok iyi oyuncusun dediklerinde sen oyuncu görmemişsin diyesim geliyor. Derinine bakarsanız özünde çok mütavazi bir insan Nejat İşler.
NEJAT İŞLERİN tüm filmleri dizileri ve kazandığı ödüller aşağıda gösterilmiştir. Fotoğraflarına da galeriden ulaşabilirsiniz.
Filmografi :

1999 – Eylül Fırtınası 
2003 – Mustafa Hakkında Herşey Fikret 
2004 – Anlat İstanbul ( Ramazan ) 
2005 – Çalıntı Gözler ( Halil ) 
2005 – 2 Süper Film Birden Konuk oyuncu 
2007 – Barda ( Selim ) 
2007 – Yumurta (film) ( Yusuf )
2007 – Yaşamın Kıyısında

Nejat işler Diziler

2007 – Bıçak Sırtı 
2004 – Aliye 
2004 – Şeytan Ayrıntıda Gizlidir 
2003 – Sultan Makamı 
2002 – Aşk ve Gurur 
2002 – Gülbeyaz 
2001 – Nasıl Evde Kaldım 
2001 – Dedem, Gofret ve Ben 
1999 – Deli Yürek 
1996 – Şehnaz Tango 
1994 – Gurur

Nejat işler Ödülleri

2005 – 1. Beyaz İnci Ödülleri “En İyi Erkek Oyuncu – Macera” (kazandı), “En İyi Erkek Oyuncu – Dram” (aday) 
2005 – 12. ÇASOD En İyi Oyuncu Ödülleri “En İyi Erkek Oyuncu” (kazandı) 
2004 – 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali “En İyi Erkek Oyuncu” (aday)

 

kadky evden eve nakliyat ekmeky evden eve nakliyat maltepe evden eve nakliyat baclar evden eve nakliyat kartal evden eve nakliyat